Lagzi Lajcsi csempészett trombitával hipnotizálta az őröket
2016. január 28. írta: Szikla_Ben

Lagzi Lajcsi csempészett trombitával hipnotizálta az őröket

Lajcsi nagy kópé, nem mellesleg jártas a hipnotizálásban."Nyilatkozta lapunknak a neve elhallgatását kérő Szekeres Zoltán.

lajcsi.jpg

Sikerült lencsevégre kapnia, ahogy a híres mulattató éppen hipnózist alkalmaz cellatársán, mert az nem volt hajlandó átnyújtani neki rántott húsos szendvicsét, amelyben állítólag még csemegeuborka is volt.

„Két megapixeles a kamerája, de egy 110g-os Multifilterért a tied!" - Próbálta üzletszerűen kezelni látogatásunkat Zoltán, majd folytatta:

„Először akkor volt gyanús, mikor a szokásos éjféli fing a szomszéd zárkából A-dúrban csendült fel - kiderült, ez nem rotyogás, hanem egy igen tudatosan összekomponált fegyver. Tíz éve vagyok itt, de ilyet még nem tapasztaltam. Az őrök fél óra múlva brióssal és karamellás tejjel kínálták."

Szemtanúk bevallása szerint a hangszert vagy egy drón segítségével juttatták el Lajcsihoz, vagy egy részeg játékhelikopter tévedt el a zeneiskolába menet. Egy biztos: ha Lajcsi valóban rendelkezik ilyen képességgel nem kizárt, hogy később globális szinten is saját céljaira fordíthatja majd.

Lajcsi ügyvédi felszólításra nem nyilatkozott lapunknak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirekt.blog.hu/api/trackback/id/tr288327530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása