Csonka A. kérvényeztetné dalát iskolai csengőként
2016. január 31. írta: Zsákos Leggolas

Csonka A. kérvényeztetné dalát iskolai csengőként

„Éppen a sokadik iskolai koncertünket tartottuk a lurkóknak, amikor rádöbbentünk, hogy valami nincs rendben..."  - Nyilatkozta lapunknak Csonka András, alias Pici", miközben egy erőteljeset harapott kezében lévő Gyulai kolbászból.

csonk.jpg

A mai elkorcsosult fiatal generációnak szüksége van a méltán híres Ding Dong nevű dalomra, a tanulási feszültség csökkentése érdekében."

Eme kijelentésre szerkesztőtársammal elég furcsán néztünk egymásra, de miután tudatosította velünk Pici", hogy Orbán Viktor miniszterelnök teljes mértékben támogatná az ötletet, számunkra már nem volt meglepő semmi sem... (Vagyis DE! Időközben elkelt Zámbó Krisztián arcát ábrázoló pirítós 60 ezer tiszta HUF-ért és 2 kocáért.)

Végezetül egy kurva fontos dolgot megosztott velünk.. Kár volt.

„Képzeljék csak el, amikor a lurkó felelés közben szarásig feszült és a csengő megmenti az életét az elégséges érdemjegytől, miféle extázisba kerülhet a dalom hallatára?!"

A bejegyzés trackback címe:

https://hirekt.blog.hu/api/trackback/id/tr468340458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása