Arcfiatalító krémmel javítana az átlagéletkoron Orbán Viktor
2016. február 03. írta: Szikla_Ben

Arcfiatalító krémmel javítana az átlagéletkoron Orbán Viktor

„Mennyi vén fasz..." - Csípte el a mondatot Orbán Viktor szájából egy beépített kollégánk, aki ebédidőben hallgatta ki a miniszterelnök Rogán Antallal való beszélgetését. Viktor egyébként disznópörköltet falatozott nokedli kíséretében, egy kis csalamádéval megspékelve.

onrab_1.jpg

„Hallod, a múltkor megkért az asszony, hogy menjünk el sétálni így a naplemente fényében. Csicsergő madarak, romantika. Mondom neki: Valamit csinálj a pofáddal, mert így ki nem mozdulok veled - erre előkap valami L'oreal genyót, (arcfiatalítót, a Szerk.) bekente magát, azt pár perc múlva már egész dughatóan nézett ki!" - Reflektált Rogán az elhangzott mondatra, majd Viktor szinte vérszemet kapva pattant fel a székből az ihletettség hatására:

„Ez az! Ez kell nekünk. Nézz csak körül Antikám; ezek az emberek mindjárt megdöglenek, de ha felébresztjük bennük a nemzeti illúziót nem csak Ők, de mi is jól járunk. Aki használja ezt a szart, annak levonunk húszat az életkorából minden okmányán: Ezáltal ismét fiatalnak hiszik majd magukat, mi pedig javítunk az átlagéletkoron. Ja, meg elvesszük a faszba a nyugdíjukat, mert hát nem elég idősek hozzá." - Jegyezte meg kacagva a végén a miniszterelnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://hirekt.blog.hu/api/trackback/id/tr788356870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása